Online oktatás

Nálam már online oktatást is választhatsz. Ebben az esetben Skype híváson keresztül zajlik az óra, az oktatási segédanyagokat, hanganyagokat pedig szintén elektronikusan kapod meg. Az online oktatást segíti egy saját videós oktatóanyag, ami a kottaolvasás, hangszertartás és pengetés alapjait mutatja meg részletesen. Az online és személyes oktatás vegyíthető: ha lehetőséged van rá, keress fel néhány órára személyesen, utána pedig az igényeknek megfelelően egyeztessünk online vagy személyes találkozásokat! Az online és személyes órák időtartama és ára megegyezik.

Biztonságos és hatékony tanulás világjárvány idején is

Az online órák szerkezetét és a szemléltetőanyagokat úgy állítottam össze, hogy az online oktatás is közel olyan hatékony legyen, mint a személyes találkozások, így nem kell aggódnod az egyes lezárások, korlátozások esetén sem. Az otthonodban ülve tanulhatsz gitározni vagy basszusgitározni, mégis egyedi, tanár által vezetett órán vehetsz részt. Természetesen akkor is választhatod az online órákat, ha számodra egyszerűen csak ez a könnyebb, jobban be tudod iktatni a heti rutinodba.

Online órák fizetése és ára

Az online órák ára és hossza megegyezik a személyes órák árával, ezért is választhatsz szabadon, milyenen szeretnél részt venni. Fizethetsz alkalmanként vagy vásárolhatsz előre több órát, számla ellenében átutalással tudsz fizetni, így akár ez is teljesen elektronikusan zajlik.

Egyedi videós oktatóanyag

Teljesen egyedi videós oktatóanyagot készítettem a kezdő gitárosok és basszusgitárosok számára. A oktatóvideók több kameraállásból szemléltetik a hangszer fogását, a kéztartást, a pengetést, és magyarázó animációk segítségével tanítják meg a kottaolvasást valamint a kottában szereplő jelzéseket.